Läkedom för jorden | Bokhandeln Vidar

Konstnären och landskapsarkitekten Marko Pogacnik menar att en allomfattande och karleksfufl inställning till natur och landskap är en förutsättning för att man med bestående verkan ska kunna hela de djupa såren i det ekologiska systemet. Vad händer egentligen när ett av jordens hjärtchakran tyngs ner av en väldig byggnad som placerats där utan känsla? Eller när ett sammanhängande lanskap skärs itu av något sådant som järnridån? Vilka effekter får omfattande vägnät på planetens subtila krafter?
Marko Pogacnik presenterar här metoder för att diagnosticera och läka jordena finare livssystem med hjälp av energierna hos sång, färg, dans, visualisering, bön och litopunktur - samtidigt som han betonar att grunden till all jordläkning är att man förändrar sig själv.
Läkedom för jorden är en djupgående introduktion i hur man kan utveckla sin kunskap om de osynliga rikena på jorden, i naturen och i landskapet och få insikt i hur de påverkar det synliga planet. Boken innehåller också ett kapitel om hur man kan praktisera jordläkning i sitt eget hem och i sin egen trädgård.

Författare: Marko Pogacnik
Förlag:  Nova Förlag
Utförande: Häftad
Antal sidor: 233
Utgivningsår: 2001